ION-LIGHT


ION-LIGHT er ”teknologiens” svar på akupunktur, tidligere omtalt som luftakupunktur eller ”ion-care”. ION-LIGHT omfatter både bruk av negative ioner/mikrostrøm og lys. Den har således en dobbel funksjon; bruk av kun mikrostrøm – eller en kombinasjon av mikrostrøm og lys.


CITE er en forkortelse for Controlled Ionically Transferred Effect. På norsk kan dette oversettes med eller ”ionisering overført i kontrollert form” – eller ”trådløs mikrostrøm”.


Opprinnelig er dette en behandlingsform som ble utviklet for å undersøke virkemekanismer i tradisjonell kinesisk akupunktur, og for å finne en bedre og raskere måte og stimulere kroppens egne biologiske mekanismer.


ION-LIGHT er en ny og unik behandlingsmetode som gir kroppen energi og stimulerer vårt naturlige immunforsvar. Hovedbehandlingen her er negative ioner/mikrostrøm (som da etterligner akupunktur i effekt og måte å fungere på) og lysbehandling med led-lys. Bruk av lys vil her ha en tilleggseffekt, men det har også egne egenskaper og virkemekanismer.


Se også:

www.CITENorge.no